Privacyverklaring

Privacyverklaring Waterfly Nederland

Waterfly Nederland vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring willen wij u graag op een transparante en heldere wijze uitleggen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Uiteraard houden we ons aan de wet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG).


Heeft u nog vragen hebben over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op!

Waterfly Nederland

Goudstraat 2

Industrieterrein Oostervaart 

8211 AP Lelystad

Email: verkoop@waterflynederland.nl

Telefoon: 0320 - 26 18 33


Doel van verwerking van uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om een order te verwerken. Bent u aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan is het doel om u onze nieuwsbrief te kunnen mailen. We zullen alleen persoonsgegevens verwerken die we minimaal nodig hebben om de order te kunnen verwerken en u de bestelling te kunnen sturen. 


Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Bedrijfsnaam (indien bedrijf)

Voor- en achternaam

Adres 

E-mailadres

Telefoonnummer 

KVK-nummer (indien bedrijf) 


Voor de nieuwsbrief verwerken wij de volgende gegevens:

Voor- en achternaam abonnee

E-mailadres abonnee


Wie gaan uw persoonsgegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Waterfly Nederland. Tevens worden de gegevens verwerkt door onze boekhouder waarmee we een verwerkingsovereenkomst hebben afgesloten. De persoonsgegevens worden opgeslagen in ons boekhoudprogramma Snelstart.


Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

We hebben maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen. De volgende maatregelen zijn getroffen:

- Uw gegevens die online worden bewaard en verwerkt worden beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL-verbinding);

- De tool waarmee de nieuwsbrieven worden verstuurd is beveiligd met een SSL-certificaat;

- Zowel de webshop (www.waterfly-webshop.nl) als de website (www.waterfly-zwemartikelen.nl) zijn beveiligd met een SSL-certificaat;

- Uw gegevens staan op een beveiligde server.


Hoe lang slaan wij uw persoonsgegevens op?

De gegevens worden opgeslagen zolang u klant bent bij Waterfly Nederland. Worden er geen bestellingen meer geplaatst dan wordt uw account na 1 jaar verwijderd. 

Ontvangt u onze nieuwsbrief? Dan worden de gegevens hiervoor bewaard totdat u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en u zich uitschrijft. Uw gegevens worden dan definitief verwijderd.


Hoe kunt u uw persoonsgegevens inzien of wijzigen?

Heeft u een account voor onze webshop? Dan kunt u zelf de persoonsgegevens inzien en wijzigen. Het is tevens mogelijk om ons een e-mail te sturen en wij zullen u dan inzage geven in uw persoonsgegevens. U kunt via e-mail ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen. 

Heeft u wijzigingen voor de gegevens die wij bewaren voor de nieuwsbrief? Via de nieuwsbrief kunt u direct uw gegevens inzien en wijzigen. Tevens kunt u zich via de nieuwsbrief direct uitschrijven. 


Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u ons een mail sturen of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig?

Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen order verwerken, geen contact met u opnemen over de order via e-mail of telefonisch en de bestelling niet opsturen. Zonder uw mailadres kunnen we u geen nieuwsbrief sturen. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens door Waterfly Nederland weer in te trekken.